:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Facebook-група «Земляни» – Міжнародна акція на захист безпритульних тварин «Fair play» («Чесна гра»)

 

Всеукраїнський Рух Захисту Тварин «За Життя» & Facebook-група «Земляни»

Ініціатива – “Всеукраїнський Рух Захисту Тварин “За Життя” & Facebook-група “Земляни”.

Країна-ініціатор – Німеччина.

31 березня 2012 р. відбудеться міжнародна акція – марш на захист безпритульних тварин в Україні “FAIR PLAY”.
Цього дня активісти та небайдужі громадяни вийдуть на вулиці Німеччини, Італії, Австрії, Угорщини, Нідерландів, Хорватії, Греції, Чехії, Франції, Іспанії, Швейцарії, Польщі, Росії, Білорусії, Казахстану та України, щоб зупинити вбивства безпритульних собак та котів, що вчиняються місцевими комунальними службами в України під приводом «зачистки території» напередодні «Євро 2012».
25 січня 2012 р. ми вже виходили на акцію «Stop It!». Частково наші вимоги були задоволені. Зокрема при Міністерстві екології було створено нову робочу групу із вдосконалення законодавства щодо захисту тварин від жорстокого поводження.
Але на місцях вбивства тварин тривають! Комунальні служби та окремі громадяни, що називають себе «догхантерами», а насправді є просто живодерами, вбивають безпритульних тварин жорстокими методами – труять отрутою, що викликає довгу та болісну смерть, або відстрілюють.
Тому 31 березня 2012 року – українська та європейська громадськість вийде на масштабну акцію “FAIR PLAY” – “ЧЕСНА ГРА” та звернеться із такими вимогами:

1. Видати указ про введення мораторію на фізичне знищення безпритульних тварин комунальними службами до ухвалення нового законодавства, що унеможливить вбивство.
2. Зобов’язати правоохоронні органи розслідувати випадки отруєнь та відстрілів безпритульних тварин (факти додаються).
3. Зобов’язати правоохоронні органи розслідувати діяльність так званих «догхантерів», що координують свої дії на сайті vreditelyam.net та заблокувати доступ до цього злочинного ресурсу на території України.
4. Ініціювати перевірку КРУ та прокуратурою діяльності комунальних служб, яким доручено виконання функції по контролю за чисельністю безпритульних тварин, зокрема й витрачання ними бюджетних коштів.
5. Імплементувати в Україні європейський досвід вирішення проблеми безпритульних тварин шляхом стерилізації та утримання в притулках.

Маршрут:
Парк Шевченка – Бульвар Шевченка – Хрещатик – Майдан Незалежності.
ЗБІР У ПАРКУ ШЕВЧЕНКА, БІЛЯ ПАМ’ЯТНИКА об 11:00.

Сценарій:
Супровід музичний, промови учасників і захисників тварин,
збір матеріальної допомоги для притулку “Сиріус” (Київ),збір підписів під вимогами, виступи бажаючих на Майдані і зустріч для бажаючих після проведення акції.

Акція узгоджена з німецькими організаторами.

Завдяки саме цій акції приєдналися 13 міст України, Росія, Білорусія і Казахстан.

Контактні телефони:0980555046,0993763312 e-mail: vdzz.forlife@gmail.com

 

 

 

 

 

0


Опубликовать