:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Перформанс, присвячений Міжнародному дню книги та авторського права: «П’ять безцінних творів столичного можновладця, які потрясли київську культурну спільноту»

 

Юлія ВАЛОВА

  

Анонс
Перформанс, присвячений Міжнародному дню книги та авторського права:
«П’ять безцінних творів столичного можновладця, які потрясли київську культурну спільноту»
Дата та час реалізації: 24 квітня 2012 року (вівторок), 11:00.
Місце реалізації: вул. Хрещатик, 36, під стінами будівлі київської мерії.
24 квітня, на честь Міжнародного дня книги та авторського права,  на знак частування найпопулярніших письменників та  найуспішніших друкарів нашого часу представники київської політичної та культурної громади закликатимуть киян стати на захист духовних та історичних цінностей.
24 квітня, під стінами КМДА демонструватиметься сатиричний переформанс «П’ять безцінних творів столичного можновладця які потрясли київську культурну спільноту» . Кожен зможе отримати брошуру, у якій буде викладено стратегію знищення міста Києва О. Попова.
Вперше в Україні! Хедлайнери проекту - патріотичний гурт LEDIES’Я.
Долучайся до висміювання влади через сатиру.


Для контактів: Юлія Валова 0674061261.


23 квітня світова культурна спільнота відзначатиме міжнародний день книги та авторського права. 23 квітня1995 року в Парижі Генеральна конференція ЮНЕСКО вирішила віддати в цей день пошану книгам та авторам, закликаючи суспільство знайти задоволення в читанні та поважати безцінний внесок тих, хто сприяє соціальному та культурному прогресу людськості.
В Україні, державної політика не передбачає розвиток традиційної для світової спільноти програми пропаганди читання, замість цього бездуховні представники влади намагаються експлуатувати цей безцінний духовний продукт у своїх корисних та корупційних маніпуляціях.
Незважаючи на стихійний загальний культурологічний занепад та патологічну нестачу бюджетів у вітчизняних видавничих та книготорговельних підприємств та друкарень, у листопаді 2011 року Олександр Попов помпезно започатковує власну абсурдну друкарську справу в книгарні «Сяйво», яка коштувала киянам близько 7 млн. грн.
Віктор Янукович, як видатній письменник сучасної України, єдиний серед українського письменства успішно продає авторські права на  16 млн. гривень донецькому видавництву «Типографії «Новий мир» за право видання чотирьох вже виданих в Україні книжок та інших своїх ще не написаних за допомогою плагіату творів, які він планує скомпонувати в майбутньому. Йому платять наперед шалені гроші, тоді як знані у всьому світі вітчизняні письменники за свої навіть вже видані на території України книжки отримують копійки.
На фоні занепаду книжкової індустрії, коли найоплачуванішим письменником є проФФесор, що продукує по п’ять помилок в одному слові, можновладці продовжують прискореними темпами знищують культурні цінності столиці України, тисячолітнього Києва!
«Временщики» знущаються над нашими святинями та чваняться своїми аматорськими та бездуховними проектам, зазіхаючи на ворожу та незнайому для них територію, однією рукою пишуть книжки та відкривають друкарні, іншою знищують книгарні, бібліотеки, музеї, кінотеатри, галереї, історичні будівлі та цілі вулиці.
Ті, хто сьогодні позиціонує себе владою не виконують основної функції влади – дотримання законності, порядку і збереження культурних цінностей.
Кияни долучайтесь до захисту свого міста. Покажіть  нуворишам, що ви любите своє місто і можете стати на його захист.
24 квітня, під стінами КМДА демонструватиметься сатиричний перформанс  «П’ять безцінних творів столичного можновладця які потрясли київську культурну спільноту» . Кожен зможе отримати брошуру, у якій буде викладено стратегію О.Попова знищення міста Києва.
Вперше в Україні! Хедлайнери проекту - патріотичний гурт LEDIESЯ
Долучайся до висміювання влади через сатиру.

 

 

 

0


Опубликовать