:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

АНОНС подій у Гостинній Республіці на 5 червня 2012 р., вівторок

Гостинна Республіка

 

ГОСТИННА РЕСПУБЛІКА ЗАПРОШУЄ!

У вівторок, 5 червня 2012 р., у Гостинному дворі відбудеться:

- чергова лекція культуролога, києвознавця Владислави ОСЬМАК "ЧИТАЄМО КИЇВ" з циклу лекцій "Історії Києва".

О 19.00 - ВСІМ БАЖАЮЧИМ - КУРС НІМЕЦЬКОЇ МОВИ ("з нуля", початковий рівень. Читає Аманн Йоганн, з собою мати ручку, зошит). Курс стартує сьогодні та буде проходити двічи на тиждень: вт, чт). Триває 1, 5 години.

За інформацією звертатись: 067 825 16 86.

Адреса: Контрактова площа, 4 (вхід зі сторони церкви).

***

Гостинна Республіка – місце, де кияни, діючи незалежно від влади, розвивають міську культуру, проводять освітні та громадські заходи.
26 травня внутрішній простір Гостинного двору було звільнено киянами і проголошено Незалежність Гостинної Республіки.
З 26 травня у Гостинній республіці вже пройшли десятки культурних, мистецьких та освітніх заходів на підтримку Гостинного Двору. Культурний центр Гостинна Республіка відкрито для всіх киян.
Ми, громада м. Києва та громадяни України:
1) Вимагаємо у Кабінету Міністрів, Міністерства культури, Київської міської державної адміністрації та Київської міської Ради - надати охоронний статус Гостинному Двору м. Києва (Контрактова площа,4) як об’єкту історичної та культурної спадщини, як пам’ятки містобудуванню;
2) Вимагаємо у Фонду державного майна розірвати договір оренди будівлі Гостинного Двору із орендарем ПАТ «Укрреставрація» код 02405534)
3) Вимагаємо у Київської міської Ради – скасувати своє рішення від 26.04.2012 про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою для реконструкції будівлі Гостиного Двору під торгівельно-офісний центр з автостоянкою.
4) Вимагаємо негайно зупинити і заборонити будь-які будівельні чи підготовчі роботи в Гостинному Дворі.
5) Закликаємо органи місцевої влади і державні органи підтримати ініціативу громади створити в Гостинному Дворі відкритий мистецький, просвітницький, музейний центр культурного дозвілля «Гостинна Республіка».

Більше інформації тут.

ДЛЯ ЗМІ: АНОНСИ ВСІХ ПОДІЙ ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЮТЬСЯ ТУТ:

http://hostrepublic.livejournal.com/

За інформацією звертатись за телефонами:

067 825 16 86 (прес-служба)

067 467 62 53

093 615 38 18

096 77 286 57.

 

 

 



0


Опубликовать