:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Севастопольські газети продовжують підписувати провокації іменами екологів

 

Олексій ВАСИЛЮК, Євгеній ПАХОМОВ

Не так давно ми повідомляли, що у севастопольській газеті Компартії України «Севастопольська правда» (№ 32 від 11.08.2012) опублікована стаття «Бізнес и коррупция по-севастопольски», присвячена  роботі севастопольського дельфінарія у Артбухті, що підписана «Є. Пахомов. Директор Національного екологічного центру України». У своїй заяві ми повідомили, що ні НЕЦУ ні Євген Пахомов не мають  стосунку до цієї статті. Крім того, Є. Пахомов не є членом НЕЦУ і тим більше – його керівником.

Проте,  як виявилось у № 15 (220) (від 10.08.2012) іншої севастопольської газети - «Вісті» (тел. редакції 0692 550303), опублікована стаття та саме стаття «Бізнес и коррупция по-севастопольски», підписана цього разу просто «Є. Пахомов». Не зважаючи на відсутність вказівки про НЕЦУ у статті у «Вістях», очевидний зв'язок обох статей, а відтак і їх спільний провокативний зміст. Також, під публікацією у «Вістях» міститься підпис «стаття проплачена», що мабуть повинно вказувати на те, що НЕЦУ і Є.Пахомов діють  на чиєсь  замовлення за гроші.

- Ми маємо справу з дуже неприємним інцидентом в журналістиці, коли невідомі особи для задоволення своїх корупційних інтересів використовують пресу. – коментує ситуацію заступник голови НЕЦУ Олексій Василюк. – Газети які беруться за гроші опублікувати статті, підписані іменами людей, які ніколи їх не писали, повинні назавжди отримувати тавро жовтої преси і втрачати довіру читачів. Єдиний хто знає справжнього автора провокації— редакція газети. Тому ми звернулись до МВС та Генеральної прокуратури України з проханням знайти і притягнути до відповідальності винних у провокації.

 

Більше про інцидент.

 

Василюк Олексій,
заступник голови НЕЦУ
097 1000 473
vasyliuk at gmail.com

 

Євгеній Пахомов
050 591 76 71
savedolphin at i.ua

 

                       




0


Опубликовать