:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Українці презентували два проекти на конференції європейських журналістів

Прес-служба Медіа-профспілки


3 жовтня 2012 р. Українські журналісти на конференції Європейської федерації журналістів, яка триває в Москві, презентували два проекти. Член комітету НМПУ Ігор Чайка показав документальний фільм «Безпека журналістів. Український практикум». Оксана Романюк презентувала «Посібника з безпеки для українських журналістів», на основі якого у шести пострадянських країнах було створено аналогічні посібники.

Фільм Ігоря Чайки так само знято на основі посібника Оксани  Романюк. Фільм побудований на ключових розділах «Посібника з безпеки для українських журналістів», який було розроблено за підтримки МФЖ, Незалежної медіа профспілки України, Національної спілки журналістів та Шведської профспілки журналістів у 2007 році.

Документальний проект, премєра якого була спеціально підготовлена до міжнародної конференції, отримав схвальні відгуки учасників медійного форуму, на якому тема безпеки журналістів була однією з ключових.

Як зазначив представник МФЖ Олівер Мані Кёрл, фільм українських колег стане важливим компонентом у донесенні ключових ідей проекту на тренінгах і семінарах в рамках національних кампаній з безпеки журналістів.

Конференція ЄФЖ відкрилася 1 жовтня в Москві під гаслом «ЄФЖ іде на Схід». У ній беруть участь делегації Незалежної медіа-профспілки і Національної спілки журналістів.

Прес-служба Медіа-профспілки
profpres@ukr.net
http://www.nmpu.org.ua
38-050-310-44-41

 

 


0


Опубликовать