:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Незалежна медіа-профспілка України підтримує журналістів грузинського телеканалу «ПІК» і виступає проти його  закриття

Незалежна медіа-профспілка України

 

22 жовтня 2012 року. Незалежна медіа-профспілка України висловлює солідарність із журналістами грузинського телеканалу «ПІК», які протестують проти закриття телеканалу і обмеження свободи слова в країні. Внаслідок розриву угоди близько 400 працівників телеканалу, серед яких і двоє українців,  із 20 жовтня опинилися без роботи.

НМПУ стурбована  ситуацією, яка склалася  через одноосібне рішення Громадського  мовника Грузії, який є замовником телеканалу,  закрити мовлення для єдиного російськомовного телеканалу на Кавказі,   що має альтернативний російському погляд на події в регіоні.  На телеканалі демонструвалися заборонені в РФ фільми про  Росію, а також об’єктивні фільми про Голодомор в Україні 1932-33 рр.

«Закриття грузинського телеканалу «ПІК» буде втратою  не тільки для Грузії, а і для України», -  ідеться в заяві НМПУ. Медіа-профспілка також наполягає, що відсутність телеканалу з альтернативним поглядом позначиться на стані свободи слова і Грузії.

«Ми закликаємо Суспільного мовника Грузії і менеджмент телеканалу «ПІК»  сісти за стіл переговорів, і не вирішувати питання в радикальний спосіб», - наголошується в заяві НМПУ.

Джерело: Прес-служба Медіа-профспілки
profpres@ukr.net
http://www.nmpu.org.ua
38-050-310-44-41

 

 

 


0


Опубликовать