:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Проект (Пост)соціалістичне місто тепер у Києві! - 24 листопада о 15:00

 

Інститут релігійних наук св. Томи Аквінського у Києві

 

24 листопада 2012 р. о 15:00 в Інституті релігійних наук св. Томи Аквінського (aula magna) відбудеться перша презентація з циклу художніх заходів «Погляди»!

Кирил Блохін (Мінськ, Білорусь) розповість про своє дитинство у місті-сонці, спроектованому його батьком-архітектором. Ті містобудівні ідеї й досі відлунюють у примарах з білоруських міст. Це унікальна інформація, представлена в образах графіки і фото.

Мультимедійні презентації «Мінськ. Між ілюзією та дійсністю» і «Солігорськ. Місто сонця» зацікавлять усіх,...
хто вивчає архітектуру, історію архітектури, зокрема історію архітектури соціалізму, історію утопій, урбаністику, культурологів, мистецтвознавців. А також усім, хто є поціновувачем мистецтва.

Кирил Блохін – графік і сценарист у галузі кіно. Художник-постановник фільмів «Догнати Зануссі» та «Сонцем освячусь» про Івана Кірчука, лідера білоруського фолк-гурту «Трійця».

Запрошуємо всіх зацікавлених. Вхід вільний.
Адреса: вул. Якіра, 13, Інститут релігійних наук.

 

 

 

 

 


0


Опубликовать