:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

У Києві з'явились графіті проти нового Кримінально-процесуального кодексу України

 

Чорний Комітет

В ніч на 20 листопада 2012 р. активісти Чорного Комітету провели графіті-акцію в Києві. На своїх малюнках вони зображували людину за гратами і напис «Я ходив без паспорта».

Причиною акції стало те, що 20 листопада 2012 р. починає діяти новий Кримінально-процесуальний кодекс України. Відтепер, за його нормами, працівники МВС мають право затримати будь-якого якого громадянина на 72 години в тому разі, якщо в нього не буде з собою паспорта.

Окрім того, новий КПК дозволяє порушити кримінальну справу, проводити слідчі дії, а також обшук без відома підозрюваного. Також працівники міліції зможуть встановити відео та аудіо контроль за підозрюваним навіть без дозволу суду, лише з ініціативи слідчого.

Активісти Чорного Комітету переконані, що всі ці кроки спрямовані на остаточне встановлення поліцейської держави та знищення будь-якого опозиційного руху. Тому акції різного формату проти встановлення диктатури будуть продовжуватись і надалі як в Києві, так і в інших регіонах України.

Джерело: Чорний Комітет

http://chorkom.info/

093-21-56-855

 

 

 

 


0


Опубликовать