:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Віталій Черняховський: КМДА може поставити на посаду директора Київського зоопарку людей, які ненавидять тварин, та відвертих корупціонерів

 

Прес-центр «Форум»

 

Як повідомляє прес-центр «Форум», в четвер, 29 листопада 2012 р., Київська міська державна адміністрація проводить конкурс на заміщення посади Генерального директора Київського зоологічного парку загальнодержавного значення.
Про це Громадянській кампанії «Форум порятунку Києва» повідомили співробітники Київського зоопарку.
Документи на конкурс подали Михайло Іванов (в. о. директора Київського зоопарку), Євген Кирилюк (у 1998-2006 рр. – директор Київського зоопарку), Юрій Кучеренко (колишній директор Одеського зоопарку), Сергій Григор’єв (голова просвітницького відділу Київського зоопарку) та інші. Загалом, за даними газети «Комсомольська правда», у списку кандидатів семеро людей, але прізвища трьох із них офіційно так і не повідомили. Для обрання кандидата діє спеціальна комісія на чолі з першим заступником голови міськадміністрації Олександром Мазурчаком.
О. Мазурчак у листопаді 2012 р. провів зустріч із колективом зоопарку, на якій підіймалося питання про те, чи буде наступний директор лобіювати побудову океанаріуму, у якому утримуватимуться червонокнижні дельфіни, на території недобудованого мавп'ятника.

Нагадуємо, що в Україні діє громадянська кампанія проти комерційного утримання дельфінів у дельфінаріях та океанаріумах.

 


Віталій Черняховський, головний координатор Громадянської кампанії «Форум порятунку Києва», заявляє: «Ми вважаємо неприйнятною участь у оголошеному конкурсі як мінімум двох кандидатів. Так, Євген Кирилюк вже був звільнений із тієї ж посади за порушення у сфері аренди землі, і ми вже звернулися до Генеральної прокуратури України із проханням поновити досудове слідство по цій справі. Окрім того, Кирилюк заявив у ЗМІ, що він підтримує побудову океанаріуму в зоопарку. Юрія Кучеренка наші джерела у Київському зоопарку також вважають лобістом океанаріуму. Можливо, він пов'язаний із заступником голови Київської міської державної адміністрації Михайлом Кучуком, рідний брат якого В'ячеслав Кучук володіє бізнесом на дельфінах. Сергій Григор'єв на зустрічі пана Мазурчака з колективом зоопарку ніяк не висловився з приводу океанаріуму, Михайло Іванов тоді ж заявив, що він проти утримання дельфінів на території зоопарку. Отже, якщо КМДА призначить директором Євгена Кирилюка або Юрія Кучеренка, вони слухняно дозволять КМДА роздерибанити землю мавп'ятника під побудову океанаріуму, де незаконно утримуватимуть дельфінів».
Громадянська кампанія «Форум порятунку Києва» закликає Київську міську державну адміністрацію зняти з конкурсу на посаду гендиректора Київського зоопарку двох кандидатів, які є потенційними лобістами бізнесу на червонокнижних тваринах – Євгена Кирилюка та Юрія Кучеренка.

 

Для контактів:
Віталій Черняховський (044)228-55-33, forumspaskiev@mail.ru

 

 

 


0


Опубликовать