:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Біличанському лісу - статус Національного природного парку!

Такого подарунку в  День заповідників та національних парків вимагатимуть активісти від Президента

 

Прес-центр «Форум»


Громадський комітет збереження Біличанського лісу

 

 

 

 

У День заповідників та національних парків, у п’ятницю, 11 січня 2013 р. о 13:00, біля будівлі Адміністрації Президента України (вул. Банкова 5, зі сторони вул. Інститутської) відбудеться пікетування стосовно зволікання у справі захисту Біличанського лісу від незаконного привласнення та забудови.
Екологи, журналісти, громадські активісти та кияни передадуть в Адміністрацію Президента звернення та карту Київської області із визначеними на ній межами 4 тис. га обіцяного Національного природного парку «Біличанський ліс». Громадськість вимагатиме від Президента виконати свою обіцянку - захистити 4 тис. га Біличанського лісу від незаконної роздачі та забудови! Це можна зробити зараз, підписавши указ про надання комплексу «Біличанський ліс» статусу Національного природного парку. До участі у акції будуть запрошені народні депутати В. Арєв та В. Кутовий, риторика виборчих кампаній яких включала і обіцянки боротися за збереження Біличанського лісу.
На цьому етапі збереження «легенів» Києва лежить виключно в компетенції Президента України Віктора Януковича, оскільки всі документи для створення національного природного парку вже затверджені Кабінетом Міністрів України та передані до Адміністрації Президента.
Нагадаємо, що юридична ситуація із Біличанським лісом зайшла у глухий кут. 9 жовтня Вищий адміністративний суд України, без належного повідомлення сторін (КМДА), скасував постанову Київського апеляційного суду від 21.06.12 р., якою призупинялися незаконні дії з дерибану 4 тис. га Біличанського лісу.  Цим рішенням судді ВАСУ узаконили розширення меж смт. Коцюбинського з 90 га до 4 тис. га за рахунок земель Святошинського лісопаркового господарства та м. Києва. Цим рішенням ВАСУ забрав у киян 4 тис. гектарів рекреаційних територій, які згодом роздадуть забудовникам.
Активісти  виступатимуть проти легалізації злочину проти майбутніх поколінь та початку екоциду – масового знищення тваринного та рослинного світу Біличанського лісу.

Організатори: Центр громадянського представництва «Життя», Громадський комітет збереження Біличанського лісу.

Контактні особи:
Андрій Скіпальський (050-312-39-74, 044-278-89-07), Вероніка Агєєва (095-593-93-03)



 


0


Опубликовать