:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Пікетування прокуратури міста Києва захисниками Гостиного Двору - 13 лютого 2013 р., 14:00

 

Прес-центр «Форум»

 

13 лютого 2013 р. о 14:00 відбудеться пікетування Прокуратури м. Києва (вул. Предславинська, 45/9) захисниками Гостиного Двору з вимогою терміново припинити будь-які роботи у Гостиному Дворі на даний момент, а саме:
- надати подання до інспекції архітектурно-будівельного контролю про прийнятя наказу про скасування дозволу на будь-які буд роботи в Гостинному Дворі.
Громада продовжує вимагати державні органи виконувати свої обов'язки стосовно ситуації, яка склалась у Гостиному Дворі. А саме:
12.02 громада разом з представниками ЗМІ відвідали керівництво Інспекції архітектурно-будівельного контролю з вимогою зупинити роботи забудовника у Гостиному Дворі. Керівництво погоджується з позицією громади, але підтверджує, що це може бути ними зроблено за поданням прокуратури.
Нагадаємо, що в ніч на 9 лютого у Гостиному Дворі відбулась пожежа. Це говорить про неналежні умови для збереження пам'ятки збоку орендаря (ПАТ "Укрреставрація") згідно договору з Фондом Держмайна.
21.12. 2012 наказом Міністерства культури Контрактова площа включена до списку пам'яток і внесена в держреєстру памяток.
Також, Гостиний Двір входить до меж заповідника "Стародавній Київ", і має охоронятись законом. Сьогодні закон у відношенні збереження Гостиного Двору порушено неодноразово. Громада виступає проти руїнації Гостиного Двору і неналежного поводження з архітектурною спадщиною.
Контактні особи:
Ігор Луценко 067 467 62 53
Владислава Осьмак 067 399 26 01
Марія Лебедєва 067 825 16 86

 

 


0


Опубликовать