:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Наукова конференція «Криза неолібералізму: криза та майбутнє східної Європи» - 11-12 червня 2013 р., Київ 

 

Прес-центр «Форум» 

 

11-12 червня 2013 р. в Києві в рамках міжнародної ініціативи «Пост-глобалізація» та за підтримки Центру дослідження науково-технічного потенціалу та історії науки Національної Академії Наук України буде проходити круглий стіл «Криза неолібералізму: криза та майбутнє східної Європи» та панельні дискусії за участі провідних науковців з Західної та Східної Європи, інших країн світу, які досліджують економічні та соціальні аспекти глобалізації.
Серед учасників: Кристоф Агітон (ATTAC Франція), Ніколя Буллард (Focus on the global south), Михал Сутовський (Krytika Polityczna, Польща), Васілє Ерну (письменник, журналіст, координатор CriticAtac.ro, Румунія), Борис Кагарлицкий (Директор Інституту глобализації та соціальних рухів, Росія), Борис Малицький (Директор Центру дослідження науково-технічного потенціалу та історії науки Національної Академії Наук України), Василь Черепанін (редактор часопису «Політична критика), Володимир Іщенко (Центр дослідження суспільства, редактор журналу соціальної критики «Спільне»), Юрій Романенко (журналіст, політолог), Василь Терещук (к.ф.н. член Ради Об'єднання «Боротьба»).

На думку експертів ініціативи «Пост-глобалізація» український уряд має достатньо повноважень та важелів для негайного припинення відтоку фінансового капіталу з країни, ліквідації офшорних схем «оптимізації» оподаткування та повернення капіталів українських олігархів в країну. Відповідні заходи могли б вирішити більшість проблем з наповненням бюджету та пенсійного фонду країни, сприяти мобілізації ресурсів для інноваційного розвитку країни. Чому цього не відбувається? Через корупцію влади чи олігархизацію політики? Параліч влади чи нездатність опозиції? Чи врятує Україну та інші країни Східної Європи подальше вперте просування заходів «суворої економії» на тлі відсутності державного регулювання обігу фінансового капіталу і фактичного перекладення тягаря кризи з великого олігархічного бізнесу на робітничий клас та малих і середніх підприємців?
Обговорення цих та інших тем відбуватиметься на цій конференції. Вона відбуватиметься 11-12.06 у приміщеннях Національної академії наук України. (вул. Володимирська, б. 55 та б. 57). Файл із детальним розпорядком приєднано до листа.
Сайт.

Зустріч у ФБ.

Зустріч у ВК. 

Тарас Саламанюк, редакція журналу соціальної критики «Спільне»

(093 727 45 07)

 

 


0


Опубликовать