:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Життя дітей чи надприбутки пивних компаній? Під офісами усіх парламентських фракцій активісти вимагатимуть включити до порядку денного 17 червня 2013 р. пакет законопроектів «Акцизи з пива на Охматдит»

 

 

Прес-центр «Форум» 

 


11 червня 2013 р., м. Київ


       У четвер, 13 червня 2013 р. з 10:30 громадські активісти почергово пікетуватимуть офіси усіх парламентських партій та передадуть звернення лікарів, дітей та громадськості з вимогою включити до порядку денного під час Погоджувальної ради 17 червня пакет законопроектів № 2875, 2876, 2880, які передбачають підвищення акцизів на пиво та збільшення видатків на охорону здоров’я, насамперед – на завершення будівництва дитячої лікарні «Охматдит».    

Штучне затягування розгляду важливого пакету законопроектів ставить під загрозу шанси країни нарешті отримати сучасну і єдину дитячу лікарню. Незважаючи на те, що законопроект внесли 34 (!) народні депутати з усіх політичних сил, а також позафракційні його розгляд гальмується через тиск пивних лобістів.

Водночас активісти Опікунської Ради «Охматдит», Коаліції громадських організацій «За тверезу Україну», Руху добровольців «Простір свободи», Українського інформаційного центру з проблем алкоголю та наркотиків, Коаліції «За вільну від тютюнового диму Україну», Регіонального центру "Життя", Інтернет-проекту «Таблеточки», ГО «Стріт-ворк Аут» переконані, що підвищення акцизів на пиво дозволить вирішити одразу кілька проблем. Так, буде не лише швидко завершено будівництво вкрай необхідної лікарні, але й знижено рівень споживання пива та його доступність, насамперед для дітей та підлітків.

Учасники акції (молоді лікарі, активісти) принесуть депутатам звернення і скандуватимуть: «Депутати, не зволікайте - діти чекати не можуть», «Акцизи з пива на лікарню дітям», «Ганьба: пиво – дешевше молока» та ін.

Активісти також передадуть головам фракцій кілька сотень підписів під зверненням від громадських організацій, батьків хворих дітей, спортсменів з Донецька, Чернігова, Києва.

      Пікетування розпочнеться біля центрального офісу Партії регіонів за адресою: вул. Липська, 10. Далі активісти із лікарями рушать під офіс Об’єднаної опозиції та інших політичних партій.

 

Контакти:

Юлія Солоха, 097 675 91 38 коаліція ГО «За тверезу Україну»

Світлана Сидорова, 050 336 29 20, коаліція ГО «За тверезу Україну»

 

 

 

 

 


0


Опубликовать