:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Радикальний протест «Україна без шкуродерів»-2 – Київ, 17 вересня 2013 р.,10:00

 

Преc-центр «Форум» 

 

17 вересня 2013 р. о 10:00 в м. Києві біля будівлі Міністерства внутрішніх справ України за адресою вул. Богомольця, 10 відбудеться акція протесту в рамках проекту «Україна без шкуродерів»

Організатор акції : ГО «Товариство захисту тварин «За життя».

Сотні зневірених у пошуках справедливості людей з плакатами, на яких зображено вбитих шкуродерами тварин, зберуться біля будівлі МВС.

Жодних компромісів більш не буде.

Активісти рішуче налаштовані відстоювати права тварин до кінця.

Якщо не отримають письмового підтвердження від МВС, що винних притягнуть до відповідальності, організатори прикують себе наручниками і ланцюгами до поручнів будівлі МВС. Активісти готові оголосити голодування у протест на свавілля влади.

Мета акції – захист життя тварин.

Безкарний розгул жорстокості перетворив нашу державу на країну, де поширюється та підтримується культ насилля над тваринами. Це примушує людей вкотре виходити на вулиці з протестами.

Кожного дня в Україні гинуть тварини: в них стріляють, їх отруюють, викидають з вікон, палять, вішають, їм виколюють очі... Більшість цих випадків – результат дій злочинного угруповання, яке відкрито готує та обговорює свої дії в мережі Інтернет. Ця спільнота легально діє протягом більше трьох років!

Але й досі державні органи, у яких є всі повноваження для боротьби проти злочинності, не спромоглися притягти шкуродерів до відповідальності.

Яке майбутнє чекає наших дітей?

Стати садистами? Відколи це правоохоронні органи покривають вбивць, а ми маємо мовчати?

Наші вимоги:

1. Закрити доступ до інтернет-ресурсу http://vredy.to як до такого, який пропагує насильство,жорстокість і екстремізм, протягом наступного місяця.

2. Почати розслідування діяльності користувачів сайту http://vredy.to - шкуродерів, які полюють на бездомних собак, і притягнути їх до кримінальної відповідальності.

3. Провести розслідування участі місцевої влади міст у масових отруєннях тварин.

4. Повна заборона пропаганди жорстокості та насильства, в будь-якому її прояві і на всіх доступнихресурсах на території України відповідно до чинного законодавства, а саме ст.300 КК України.

5. Переслідування і притягнення усіх винних у скоєнні злочинів відповідно ст.299 КК України та ст.300 КК України.

Вражаюча бездіяльність органів державної влади примушує зоозахисників йти на радикальні дії, щоб захистити себе та тварин.

Більше інформації на сайті.

Контакти:

Яна Ренк (ТЗТ«За життя») – 098 055 50 46.

 

Встреча на Facebook.


0


Опубликовать