:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Екоінспекцію і лісників вкотре спіймали на брехні

 

Андрій ПЛИГА

 

 

В травні 2013 року активістами ДОП «Зелене майбутнє» було виявлено несанкціоноване звалище твердих побутових, будівельних та інших відходів в лісовому масиві на території 6 кварталу Макарівського лісництва Житомирського військового лісгоспу. Воно займало декілька десятків метрів завдовжки, при дорозі, і мало тенденцію до збільшення.
Активісти звернулися до Державної екологічної інспекції України з проханням розібратися в цій ситуації та ліквідувати звалище.
У отриманій відповіді сказано: <<Виїздом на місце установлено, що на зазначеній земельній ділянці фактів розміщення твердих побутових та будівельних відходів не виявлено.
Відповідно до усних пояснень лісничого ДП <<Житомирський військовий лісгосп>> Сторожука П.В., несанкціоноване сміттєзвалище було ліквідоване>.
Активістами була проведена перевірка сміттєзвалища. Виявилось, що воно нікуди не зникло, більш того, продовжує зростати.
"Це вже не перший приклад, коли Державна екологічна інспекція, вкупі з працівниками Державної лісової агенції, подають неправдиву інформацію", - зазначив Андрій Плига, командир ДОП "Зелене майбутнє". - "Екоінспекція перетворилась на фіктивний орган, не здатний проводити повноцінні перевірки і забезпечувати дотримання природоохоронного законодавства."
Активісти готують звернення до Генеральної прокуратури України з вимогою притягти до відповідальності лісника Макарівського лісництва ДП<<Житомирський військовий лісгосп>> Сторожука П.В. за дачу неправдивих пояснень, та Державну екологічну інспекцію в Житомирській області за бездіяльність, адже звалище розташоване біля дороги і не помітити його не можливо. Екологи сподіваються, що прокуратура змусить ліквідувати незаконне звалище.

Контакт:
Андрій Плига
093 3495281
lisnuk13@gmail.com

      




 

 


0


Опубликовать