:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Допоможіть Михайлу Юхимовичу Михалку!

 

Прес-центр «Форум»

 

 

Михайло Юхимович Михалко, ветеран природоохоронного руху України, творець Національного природного парку «Голосіївський», член Спілки політв’язнів, потрапив до лікарні.
Він зламав шийку бедра, йому будуть імплантувати штучний суглоб. Він вже тиждень лежить на Святошино (Київ) у 7 лікарні.
Йому треба збирати гроші на лікування. Потрібні також донори крові.
Для контактів: Олег Андрос, ініціативна група 097 502 75 51, (044) 383 27 41.

P. S. Перед пораненням Михайло Юхимович вже майже доредагував спогади про свою бурхливу діяльність за часів СРСР та пост-СРСР. Будемо допомагати з виданням.
P. P. S. Стався прикрий нещасний випадок. Однак нагадаємо, що насильницькі напади на Михайла Юхимовича траплялися вже двічі. Причина – активна громадська діяльність Михалка. Він бореться зі знищенням зелених зон Києва, проти алкогольно-тютюнового лобі та інших гострих проблем. У 2012 р. Михалка перестріли і вдарили невідомі в районі Мишоловки. У 2013 р., під час рейду проти незаконних кіосків з шаурмою, Михалку розбив голову власник кіоска.

Автобіографія Михайла Юхимовича.

Для прикладу – відео передачі за участю Михайла Юхимовича.

 

 


0


Опубликовать