:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Бригинець запропонував підпорядкувати «Беркут» напряму ЖЕКам


Пресc-центр «Форум» 

 

 



Бригинець запропонував змінити структуру Беркуту і підпорядкувати його напряму ЖЕКам.

Про це заявив народний депутат України (фракція «Батьківщина») Олександр Бригинець в ефірі одного з телеканалів.

«Оскільки влада щоразу пояснює дії Беркута необхідністю зачистити центр Києва від мітингувальників для проведення благоустрою, то я пропоную підпорядкувати Беркут не Міністерству внутрішніх справ, а безпосередньо ЖЕКам», - заявив О.Бригинець.

Як відомо, в Управлінні київського МВС заявляли, що силовий розгін мітингувальників з Майдану Незалежності в ніч на 30 листопада був проведений для забезпечення проїзду техніки та робіт з підготовки до новорічних свят. А штурм позицій протестувальників на Майдані Незалежності (вночі з 10-11 грудня) Міністерство внутрішніх справ пояснило необхідністю проведенням «заходів з благоустрою території». 

«В діях нашої влади немає ні здорового глузду, ні логіки. І моя пропозиція точно підійде В. Януковичу, щоб хоч якимось чином виправдати дії Беркуту і надати їм «важливого соціального значення», - переконаний Бригинець. 

 

 


0



Опубликовать