:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Віталій Черняховський: Ленін боровся проти олігархічного капіталізму, представником якого є Янукович, а пам’ятники йому руйнують…

 

 

Віталій ЧЕРНЯХОВСЬКИЙ

 

 

 


Не можу зрозуміти, як допомагає боротьбі з плутоманським режимом Януковича руйнування пам’ятників Леніну...

21 лютого 2014 року близько години ночі в Житомирі активісти «Правого сектору» зруйнували гранітний пам’ятник Володимиру Леніну на площі Соборній.

Володимир Ленін, революціонер, як раз виступав і боровся проти олігархічного капіталізму, представником якого є Янукович.

Ось що писав Ленін про придушення капіталістами – експлуататорами більшості експлуатованих – найманих працівників:

«У капіталістичному суспільстві ми маємо демократію урізану, убогу, фальшиву, демократію тільки для багатих, для меншості.

Іншими словами: при капіталізмі ми маємо державу у власному розумінні слова, особливу машину для придушення одного класу іншим і притому більшості меншістю. Зрозуміло, що для успіху такої справи, як систематичне придушення меншістю експлуататорів більшості експлуатованих, потрібно крайня лютість, звірство придушення, потрібні моря крові, через які людство і йде свій шлях у стані рабства, кріпацтва, найманства.

Всевладдя «багатства» тому вірніше при демократичній республіці, що воно не залежить від поганої політичної оболонки капіталізму. Демократична республіка є найкраща можлива політична оболонка капіталізму і тому капітал, оволодівши цією найкращою оболонкою, обґрунтовує свою владу настільки надійно, настільки вірно, що ніяка зміна ні осіб, ні установ, ні партій в буржуазно-демократичній республіці не коливає цієї влади».

Але, мабуть, тим, хто трощить пам’ятники Леніну, немає коли читати його твори…

 

 

Відео «Громадське ТБ» про «ленінопад» 21 февраля 2014 г.

 

 

 

 

 


 


0



Опубликовать