:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Ділки, скориставшись нестабільної ситуацією в країні, продовжують нищити Карпатські річки

 

 

Петро ТЄСТОВ

 

 

 

На Трухановому острові екологи виявили стихійне звалище побутових відходів


У південній частині Труханового острова, у якихось 100 метрах від берега Матвіївської затоки невідомі влаштували справжнє звалище побутових та будівельних відходів. У цьому пересвідчились активісти Національного екологічного центру України, відвідавши місце події.

Просто посеред дерев у парку, обабіч ґрунтової дороги, що веде до пляжу Довбичка, виявлено купи будівельного та побутового сміття, що звалені за допомогою вантажних автомобілів. Купи свіжі і з'явились на острові впродовж останніх днів. Хто саме влаштував звалище на цій ділянці острова поки достеменно не відомо, але певна підозра падає на комунальників міста, а саме на працівників Київзеленбуду. Справа в тому, що поруч з цим місцем уже багато років діє нелегальний майданчик, куди зеленбудівці вивозять обрізане гілля та пні з різних частин центру міста. Ґрунтова дорога, що веде до цього місця, останнім часом перетворилась на суцільні ями з водою, тому, можливо, комунальники у такий “оригінальний” спосіб вирішили підсипати та вирівняти дорогу.

Екологи мають намір звернутись до керівництва КМДА та інших контролюючих служб з вимогою дати правову оцінку діям невідомих та прибрати усе сміття з зазначеної ділянки парку.

Відповідно до чинного законодавства, скидання сміття на території зелених зон загального користування є грубим порушенням законів України “Про відходи”, “Про охорону навколишнього природного середовища” та чинних містобудівних норм.


Олександр СОКОЛЕНКО

097 396 92 88

 

 

 


0



Опубликовать