:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Пікетування Мінприроди «Еколюстрація або революція триває!»

 

 


Прес-центр «Форум»

 

 

16 квітня 2014 р. екологічна громадськість прийшла пікетувати Міністерство екології та природних ресурсів України з першою вимогою - розпочати люстрацію в структурі Мінприроди. Другою вимогою акції було надання міністром звіту про свою роботу з моменту призначення, а також оприлюднення плану роботи Міністерства на наступний квартал, на поточний рік та план роботи по стратегічним напрямкам на найближчі 3 роки. 

Громадські активісти – екологи передали міністру зроблену власноруч з пластикових пляшок люстру, як нагадування про необхідність проведення люстрації в системі Мінприроди. Також екологи привезли шини та барабанний оркестр, як свідчення того, що революція триває і її вимоги не виконуються міністром Мохником. Сам міністр на акцію не вийшов, оскільки перебував на засіданні Кабміну. Замість нього на велосипеді прибув “двійник” Андрія Мохника, який поспілкувався з журналістами та роздав коментарі.

До пікетувальників з міністерства вийшов заступник міністра Настасенко О. Г. та голова Державної екологічної інспекції України Казимир М. М. 

Результатом спілкування громадськості з представниками Мінприроди стала запланована у міністерстві зустріч по питаннях видобування сланцевого газу в Україні. Зустріч відбудеться за тиждень у пятницю, 25 квітня о 12:00. Також 25 квітня міністру буде запропоновано план тематичних зустрічей по іншим напрямкам роботи міністерства, про які було домовлено ще 5 березня на першій зустрічі громадськості з паном Мохником.

Контакти:
Катерина Борисенко, еколог, громадський активіст 067-969-19-79
Сергій Єфімов, Морква-клуб 093-762-46-49
Ольга Мончак, Українська молодіжна кліматична асоціація 096-111-25-44

Фото.

 

 

 

 


0



Опубликовать