:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

«Кличко, викресли Андрія Страннікова з виборчих списків!» – акція протесту березняківців проти забудови скверу по вулиці Серафімовича, 6а – вул. Горького, 5, біля офісу партії «Удар», 28 квітня 2014 р. 10:00

 

 

Прес-центр «Форум»

 

Березняківці вимагають люстрації партії «Удар».

Де: вул. Горького, 5,  прилегла територія до офісу партії «Удар».
Коли: 28 квітня 2014 р. о 10:00.

Ще задовго до «Євромайдану» мешканці Березняків (спальний район столиці) розпочали свій майданчик запеклої боротьби з забудовником ТОВ «Тельбін ІВА», яку заснували тепер вже депутати від партії «Удар»: нардеп Валерій Іщенко та екс-депутат Київради Андрій Странніков, взявши в 2002 році в оренду майже гектар скверу.
Ці політичні фігури знехтували правами громадян на чисте повітря – адже сквер по вулиці Серафімовича, 6а – це єдина зелена зона, що відмежовує житловий масив від перезавантеженої автостради та слугує місцем відпочинку для мам з дітьми, пенсіонерів, власників собак…
25 років оренди, укладеної між Київською міською радою та ТОВ «Тельбін ІВА» в особі гендиректора В. Іщенка звучить як вирок: мешканці Березняків можуть попрощатися з єдиною зеленою зоною назавжди. Тож не диво, що люди вже близько року чинять запеклий спротив бізнес-окупантам.
Активісти з гарячої точки зі сміхом пригадують інцидент, як під час чергового протистояння Андрій Странніков робив вигляд на камеру, що «заодно з народом». А під час «Євромайдану» Странніков працював комендантом у будівлі КМДА. До якого тільки цинізму не вдаються політики-хамелеони, аби втриматися біля годівниці!
Незважаючи на причетність до скандальної забудови в зеленій зоні столиці, Андрій Странніков став № 2 у виборчому списку партії «Удар» після Віталія Кличка, та сподівається отримати крісло секретаря Київради. Ще залишились зелені зони в Київі, так що йому, мабуть, буде над чим працювати.
Березняківці виступають з  вимогою люстрації та недопущення до виборів А. М. Страннікова та планують провести пікетування офісу партії «Удар».
Просимо усіх небайдужих підтримати ініціативу активістів та долучитися до акції протесту. Місце проведення – прилегла територія до офісу партії «Удар» (01004, Київ, вул. Горького, 5).
Контактний тел.096-496-67-56.

 

 


0



Опубликовать