:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Пікетування «Київський зоопарк  не для дельфінів!» 

 

Прес-центр «Форум»

 


2травня 2014 р., біля Вищого адміністративного суду України, вул. Московська, 8, корп. 5.

Що: пікетування другого засідання суду, на якому розглядатиметься касаційна скарга, яку подав Заступник прокурора м. Києва на постанову Київського апеляційного адміністративного суду в адміністративному позові щодо протиправних дій Київради, ТОВ «Подих природи» (власників дельфінарію «Немо») та Київського зоологічного парку.

Де: м. Київ, вул. Московська, 8, корп. 5.

Коли: 27 травня 2014 року початок акції о 09:30, початок засідання: о 10:00.

Обов’язково мати при собі паспорт!


Приходь і скажи рішуче «НІ!» злочинному бізнесу на тваринах!


Довідка. ТОВ «Подих природи» пов’язане з власниками мережі дельфінаріїв «Немо», які отримують прибутки від жорстокої експлуатації дельфінів та інших морських ссавців по всій Україні та за її межами. Під тиском київських зоозахисників діяльність дельфінаріїв визнана незаконною, однак через корупцію в країні вони продовжують її.

ТОВ «Подих природи» намагається отримати в оренду землю у Київському зоологічному парку загальнодержавного значення терміном на 49 років, а це фактично захоплення землі назавжди. При цьому це фактично підставна фірма, яка не володіє жодним дельфінарієм і жодним дельфіном.

Прокурор м. Києва звернувся до суду з позовом до Київської міської ради за участю третіх осіб ТОВ "Подих природи", Київського зоологічного парку загальнодержавного значення про визнання незаконним та скасування рішення Київської міської ради від 12.07.2012р. №732/8069 «Про надання згоди на перепрофілювання об'єкта «Будівництво павільйону людиноподібних мавп (горил, шимпанзе) в океанаріум з подальшою добудовою».

Позовні вимоги мотивовані тим, що відповідач у порушення вимог Закону України «Про природно-заповідний фонд», Закону України «Про інвестиційну діяльність», перевищуючи надані йому законом повноваження, прийняв протиправне рішення, відносно парку загальнодержавного значення, без погодження з Міністерством охорони навколишнього середовища.

Гендиректор Київського зоопарку Євген Кирилюк підтримує злочинний бізнес на дельфінах, зокрема дельфінотерапію, яка є шахрайством від медицини. Фактично для підтримки проекту ТОВ «Подих природи» його вже вдруге (!) поставили на посаду гендиректора зоопарку. Нагадаємо, що під час свого попереднього керівництва Кирилюк підписав угоду з ТОВ «Країна мрій», у якій прокуратурою було виявлено ряд грубих порушень, що послужило приводом для його звільнення. Для громадськості керівництво зоопарку розповідає казочку про те, що будівництво дельфінарію на його території допоможе вирішити проблеми людиноподібних мавп, які утримуються у кричуще непристосованих умовах.

Ділки намагаються використати в своїх корисливих інтересах територію, що належить державі. 49 років оренди – це загарбання державної землі назавжди і спроба мафіозного зрощення приватного бізнесу та корумпованої комунальної структури. Цю оборудку допомагає пропхнути Київська міськрада – частково через байдужість і невігластво багатьох депутатів, а більшою мірою – через потужне лобі наближених до бізнесу чиновників.

Сьогодні, коли однією з нагальних потреб суспільства є люстрація суддів, ми маємо більше шансів порятувати дельфінів від жорстоких і жадібних ділків та навести лад в земельних справах столиці.


Організатори акції – Спілка вільних журналістів «Природа над усе»,

Громадянська кампанія «Форум порятунку Києва»,

ГО «Давайте разом».

Контактна особа:

Віталій Черняховський

Телефони: (044)228-55-33, (068)833-33-33

Веб-сайт: www.forumspaskiev.org.ua

E-mail: forumspaskiev@mail.ru

 


0



Опубликовать