:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Акція «Зоокоти – в добрі руки!» 7 і 8 червня 2014 р. (початок о 12:00, біля воріт Київського зоопарку)

Преc-центр «Форум»

 


 

Спілка вільних журналістів «Природа над усе» продовжує акцію «Міні-тигриків – у добрі руки!».

Де: біля центральних воріт Київського зоопарку.

Коли: 7 і 8 червня 2014 р., 12:00.

Будемо дарувати безпритульних кошеняток, які народилися в зоопарку і які там небажані. Також даруватимемо повністю соціалізованих дорослих зоокотів, привчених до лотка. Зараз вони знайшли прихисток у будиночку юннатів. Просимо небайдужих також забрати їх і нарешті подарувати їм дім!

Участь візьмуть волонтери СВЖ «Природа над усе», ВГО «Національний екологічний центр України», ГО «За життя» та інших організацій. Ми чекаємо в суботу й неділю на волонтерів! Вдягайтеся по можливості в одежину з символікою котів.

Якщо матимемо час, гарну погоду та натхнення, проведемо також майстер-клас по ловлі зоокотів всередині зоопарку для подальшої стерилізації.

Збір о 12:00 біля центральних воріт Київського зоопарку.

Для контактів: +38(097)502-75-51, Олег Андрос.

Окрім вихідних, ми також влаштовуємо акції з допомоги зоокотам по будням. Слідкуйте за оновленнями на сторінках в соцмережах:

https://www.facebook.com/groups/zoocats/

https://vk.com/zoocats

Хто такі “зоокоти”, які їхні потреби? Докладно читайте тут.

Допомога зоокотам вийшла на міжнародний рівень – 11 червня волонтери роблять у  США концерт на їхню підтримку. Реквізити для фінансової допомоги зоокотам можна знайти тут.

Ми дякуємо людям, як відвідали зоопарк на День Києва та День захисту дітей, допомогли нам грошима та забрали зоокотів у добрі руки. 17 кошенят знайшло свій дім! З’явилася фінансова можливість купити клітку для післяопераційної перетримки зоокотів.

Однак це не означає, що Київський зоопарк перетворюється на безкоштовний ярмарок кошенят, куди до того ж можна підкинути нових. Наша акція не безстрокова – ми влаштовуватимемо кошенят ще декілька разів, аж доки не влаштуємо всіх, а тим часом стерилізуватимемо мам-кішок.

Шановні кияни!

Будь ласка, не турбуйте працівників зоопарку новими тваринами, які приречені жити на вулиці через чиєсь недбальство! Пам’ятаймо – підкидання тварин до зоопарку, викидання їх на вулицю – кримінальний злочин!

Закликаємо вас не вбивати та не викидати на вулицю непотрібних вам домашніх тварин, а скористатися сайтами з влаштування тварин у добрі руки. Список їх можна знайти, наприклад,  тут. Також радимо постояти з «непотрібними» вам котами чи собаками пару годин у «годину пік» біля метро – і ваша проблема вирішена.

 

 



0



Опубликовать