:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Київський зоопарк – 7 та 8 червня 2014 р в Києві відбулася третя і четверта акція «Міні-тигрики – в добрі руки!»

Анжеліка КОМАРОВА

 

 

7 та 8 червня 2014 р відбулася третя і четверта акція «Міні-тигрики – в добрі руки!». Я надзвичайно вдячна нашим волонтерам, які працювали на акції, як спражні воїни світла: безкорисливо, щиро, життєрадісно -- незважаючи на спеку та втому. Особлива подяка Юлії Корольовій, Тетяні Андрійшиній та Олегу Андросу. Без їхньої допомоги я не справилася б тягати важезний вольєр -- той самий,що ми нещодавно придбали на зібрані благодійні внески, та ще масу різних речей, без яких наш захід не був би таким виваженим, стильним, європейським, можна сказати. Дякую і начальниці кас Наталії Лук'яновій та контролеру Галині -- це їм вдалося виловити ще декілька напівдиких кошенят. Сьогодні ми їх влаштували дійсно добрим людям (наші екстрасенсорні здібності тут стали в нагоді :)). Дякую також і Анатолію Майстренку (тому, що розводить екзотичних жабок у зоопарку). Він як начальник відділу "Акватераріум" надав нам можливість перетримати невлаштованих трьох кошенят у юннатці. І знову -- знадобився наш розкішний вольєр, куди не лише кошенятка вільно поміщаються, а й лоток, миски, ящик, куди малеча ховається спатки.
І головна фішка акції: нашою справою зацікавилася фея у образі київської красуні, фотомоделі та режисера Мар'яни. Вона виступила героїнею ролика про необхідність створення експозиції "Коти Свійські" (автор сценарію та камера – Олег Андрос).
Наша мета – не лише пороздавати кошенят, а й провести ветконтроль над дорослими кішками та котами. А задля успішної реалізації нашого проекту ми добиваємося побудови експозиції Кіт Свійський. Бо вони того варті! Працюймо! Гуртуймося! Перемагаймо!

 

 


0



Опубликовать