:: О нас ::
 
 
AddWeb.ru - раскрутка сайта, 

продвижение сайта
Rambler's Top100 Рисунки, кроссворды, анекдоты, шутки, филателия, нумизматика, ноты для фортепиано, математика, каталог сайтов

Счётчик:
хостов сегодня | хитов сегодня
хитов всего Украина онлайн Неофіційна газета Природа України. Екологія, охорона природи, краєзнавство, туризм... Дерибан Збережи старий Київ ОЛЕГ АНДРОС SOS-animals Green Art ????? Банер Соломенка Здорова Україна
См. новые поступления
в раздел "Карикатуры"

   
НА ГЛАВНУЮ   НА ФОРУМ   ГОСТЕВАЯ
Анонс

Лісовий масив - «Вимагаємо справедливого рішення суду задля порятунку Лісового масиву»! Пікетування Господарського суду м. Києва - біля Господарського суду м. Києва, вул. Б. Хмельницького, 44, зал № 10, корпус «Б», 23 червня 2014 року, 10:30

Преc-центр «Форум»

 

 

«Вимагаємо справедливого рішення суду задля порятунку Лісового масиву»!
Що: пікетування Господарського суду м. Києва з приводу незаконного рішення Київради про передачу ТОВ «ЖенСан» зеленої зони та транспортної розв’язки під будівництво торговельного центру.
Де: біля Господарського суду м. Києва (вул. Б. Хмельницького, 44, зал № 10, корпус «Б», станція метро «Університет).
Коли: 23 червня 2014 року о 10:30.
Столиця України протягом багатьох років перебувала у феодальному пануванні двох горе-керманичів:О. Омельченка та Л.Черновецького. При цих двох корупціонерах все місто було охоплено метастазами адміністративно-будівельної мафії. Це вони започаткували звичай дерибанити землю територіальної громади Києва без нашої згоди. Незаконне будівництво охопило і знищило парки, сквери, водойми, прибудинкові території, історико-архітектурні пам’ятки. Не став винятком і Лісовий масив та потрапив до пазурів цинічних бізнесменів.
У листопаді 2004 році (за панування Олександра Омельченка) депутати Київради приймають незаконне рішення № 826/2236 про передачу ТОВ «ЖенСан» в дострокову оренду на 25 років (а це означає назавжди!) земельної ділянки площею 4, 01 га для будівництва, експлуатації та обслуговування багатофункціонального торговельного центру з багатоповерховим паркінгом та реконструкції площі біля станції метро «Лісова» між просп. Броварським та вул. Кіото.
Здавалося б, здорова людина не могла б і подумати втулити багатофункціональний торговельний центр з паркінгом на громадській транспортній розв’язці! Однак, О. Омельченко та його «будівельна бригада» знехтувала здоровим глуздом заради бабла. Зауважте, київська влада з тих пір помінялася вже тричі, а кияни й досі вихаркують проблеми загарбницької діяльності! Зрештою Україна заплатила кров’ю, щоб прогнати бандитів від влади, але ж ще треба знищити наслідки їхніх оборудків.
Як це рішення відображається на житті мешканців Лісового масиву? Цей шматочок земельної ділянки слугував місцем простою громадського транспорту: тролейбусів № 37, автобусів № 33, 81, 11, маршрутних таксі № 240, 241, 191, 498, 242, котрі розвозять мешканців не тільки Лісового та Троєщинського масиву, а й Райдужного, Воскресенки, селища Биківні. Окрім того знищуються лісові угіддя та паркова зона.
Розгортанню торгових точок на захопленій землі почали заважати сосни, і їх потихенько труїли, а вже висохлі дерева зрізали, вивільнюючи місце для нових МАФів.
У результаті перевірки Державної екологічної інспекції в м. Києві (за ініціативою громадськості) встановлено факт знищення сосен на ділянці шляхом підливання невідомої речовини у кореневу систему дерев, а також забруднення хімічними речовинами частини земельної ділянки площею близько 125 кв. м., в наслідок чого державі спричинено шкоди у розмірі 419 341 грн.
За зверненням активістів Лісового масиву Прокуратура міста Києва виявила порушення земельного та містобудівельного законодавства та звернулася до суду.
Мешканці вимагають від суду справедливого рішення: повернутитранспортнурозв’язку,частину лісу, що перебував на балансі КП «Дарницьке лісопаркове господарство», а також частину парку «Кіото».
Контактні особи: (063) 388-30-89 Тетяна; (063) 591-36-09 Анжеліка.

 

 


0



Опубликовать